Viewed 54 times 0 Answers
0
اگر سابقه کار کانادایی داشته باشیم در ناک بی و بخواهیم پروفایل اکسپرس انتری بعنوان اپلیکنت اصلی باز کنیم حتما باید ورک پرمیتمون کلوزد باشه؟
2020-12-23 17:30:31 Montreal مهاجرت # #سابقه کار #ورک پرمیت #اکسپرس انتری #ناک بی
Similar Question:
#
#سابقه کار
#ورک پرمیت
#اکسپرس انتری
#ناک بی
#سابقه کار

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Saskatoon [سابقه کار] مهاجرت

در مورد سابقه کار حین تحصیل ارشد، خود دولت کانادا در مورد پارت تایم یا فول تایم حساب شدنش حرفی زده؟
2021-08-29 08:29:00 #Canada [سابقه کار] مهاجرت

ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-30 18:53:00 #Canada [یک ماه پیش] مهاجرت

ویزای توریستی الان اکی شده؟ و اینکه درمورد ورک پرمیت میشه واسم توضیح بدین
2021-09-04 04:44:00 #Canada [ورک پرمیت] مهاجرت

خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Canada [برای اکسپرس انتری] مهاجرت

وقتی بعد از اینکه پروفایل اکسپرس انتری اکسپایر میشه و من دوباره پروفایل ساختم باید یه پروفایل جدید در استان ساسکاچوآن بسازم؟ یا ویرایش فقط لازمه ؟؟
2021-08-30 16:46:00 #Saskatoon [پروفایل اکسپرس انتری] مهاجرت

دوستان اگراز طریق ورزش و مقامات و مدارک ورزشی بخوایم مهاجرت کنیم کدوم کشور ها بهتره ؟؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal

دوسستانم دارم خدمتتون.اگر سابقه ی کار مدیریتی از سال ۲۰۰۹ داشته باشیم اما مدرک تحصیلی در زمینه ی مدیریت سال ۲۰۱۷ گرفته شده باشه،کدوم رو برای اکسپرس باید وارد کنیم؟اگه سابقه کار رو از ۲۰۰۹ بزنیم قبول میکنن ؟
2021-10-18 10:49:00 #Montreal

، بنده سابقه کار دارم ولی با بیمه نبوده به دلایلی ، میتونم نامه شرکت رو سند قرار بدم ؟ شرکت معتبری هستش
2021-04-24 00:19:00 #Montreal

بر همگی، در مورد برنامه ی دو سوال دارم: ۱ در مورد سابقه ی کار کانادایی علاوه بر ناک 0,A,B؛ این کار باید عدد خاصی داشته باشه تا مورد قبول باشه یا فقط Job title و شرح وظایف منطبق بر یکی از مشاغل زیر مجموعه ی ناک مزبور باشه کفایت می کنه؟ و اساسا میزان حقوق یک شغل برای این برنامه امتیازی داره؟ ۲ برای استفاده از امتیاز
2021-08-31 05:43:00 #Montreal

اگه پدر و مادر پاسپورت کانادایی داشته باشن تو چه شرایطی می تونن فرزندشونو ببرن؟ منظورم سن فرزند هست
2020-12-06 09:48:50 #Montreal مهاجرت[پاسپورت کانادایی] مهاجرت

، ی داشتم اگه حین تحصیل در داخل کانادا سابقه کار یکساله تو ناک داشته باشیم ( با احتساب هفته ای ۲۰ ساعت و تابستون فول تایم، در مجموع بیشتر از ۱۵۶۰ ساعت) میشه برای اکسپری اینتری اپلای کرد؟ الیجبل میشیم؟
2021-08-30 18:07:00 #Montreal

اگر تحصیلی برای ساسکاچوان اقدام کرده باشیم در مقطع ارشد مجدد و وارد خاک کانادا بشیم و بعد برای اسکیل ورکر استانی اقدام کنیم تو محاسبه امتیازات رشته واسمون کدوم مقطع ارشد حساب میشه؟ایران یا کانادا و رشته ای که داریم تازه در کانادا میخونیم باید با سایقه کار ایرانمون یکی باشه حتما؟
2021-09-12 07:34:00 #Montreal